Bokbier – bier van de herfst
Eindelijk is het weer bijna 1 oktober, een bijna heilige datum in de bierwereld. 1[ lees verder ]
Amundsen Bryggeri: let’s meet the Vikings
In onze serie met achtergrondartikelen maken we met regelmaat kennis met brouwerijen uit binnen- en[ lees verder ]
Sour en gose: verfrissende opmars van oude bierstijlen
In de craft beer revolution welke de laatste twee decennia heeft plaatsgevonden zijn het vooral[ lees verder ]
Uiltje Brewing Company: on this planet to brew f*cking good beer!
Haarlem is al jarenlang bekend als bierstad en men verwijst hierbij vrijwel meteen naar de[ lees verder ]
Brouwerij de Moersleutel: vier broers zonder compromis
Hoera, brouwerij De Moersleutel uit Alkmaar bestaat vier jaar! En vier is een bijzonder jaar,[ lees verder ]
De lekkerste zomerbieren tijdens een hittegolf
Volgende week verwachten we tropische temperaturen in Nederland. Uiteraard let je goed op met alcohol[ lees verder ]
Frontaal: Beer for Thought!
In onze achtergrondartikelen lichten we regelmatig een brouwerij uit. We hebben jullie eerder al eens[ lees verder ]
jun
Wegwijs in barrel aged en infused bieren
Al jarenlang worden de hoogste plaatsen in de ranglijsten van de online bierwereld ingenomen door[ lees verder ]
Keep your wits – en begrijp het verschil tussen wit en weizen
Keep your wits! Ja, da’s Engels voor ‘hou je verstand!’ En elke bierliefhebber met verstand[ lees verder ]
Bierpairing tips: een lekker bier bij je dessert!
In één van onze vorige artikelen zijn we in gegaan op het begrip bierpairing en[ lees verder ]
jun