5 jaar Walhalla Craft Beer – meer over deze godendrank!

Met een anniversary lijn van nieuwe bieren viert Walhalla Craft Beer uit Amsterdam haar vijfjarig jubileum. Dat is een mooie reden om wat meer informatie te geven over deze Amsterdamse brouwerij in onze reis langs de beste craft beer brouwerijen uit binnen- en buitenland!

De lievelingsbrouwerij van de Goden

Walhalla is de Amsterdamse microbrouwerij die de lievelingsbieren van de goden brouwt. Bieren zoals wij ze op aarde ook het liefst drinken: krachtig, spannend en altijd dorstlessend.

Hun bieren dragen vrijwel allemaal de naam van een God. Het loopt uiteen van Nabu, de Sumerische god van het schrift, wijsheid en overvloedige oogsten waarvoor men een mooie mango IPA brouwde tot de Daemon serie, een lijn mooie barrel aged bieren.

Na een geslaagde crowdfunding campagne zijn de brouwerij en proeflokaal geopend in het dynamische Amsterdam Noord. Walhalla heeft hier een een constant veranderend bieraanbod op tap, een spannende selectie bieren op fles en snacks van lokale leveranciers.

Het interessante kanaal van Tasty Tales (abonneer op hun kanaal voor meer mooie videos) maakte een leuke video over Walhalla:

Vijf jaar Walhalla

Zoals gezegd bestaat Walhalla 5 jaar en dat vieren ze! De Amsterdamse bierbrouwerij is in 2015 opgericht door Aart van Bergen. Aart begon zijn biercarrière als thuisbrouwer en had al snel ambitie om als professioneel brouwer aan de slag te gaan. De Walhalla-bieren maakten naam door toonaangevende prijzen te behalen tijdens o.a. de Brussels Beer Challenge.

Voor het vijfjarig jubileum brouwden ze een mooie variatie van bieren welke je hieronder kunt vinden. Je kunt alle bieren van Walhalla bekijken via deze link. Op naar nog veel meer voortreffelijke godendranken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *