Van speciaalbier naar craftbier: waar praten we over?

Vroeger had je pils of een trappistje, meer onderscheid maakten de bierdrinkers niet. Vaak werden[ lees verder ]

Van bier drinken naar bier proeven: hoe doe je dat?

Vroeger gingen we naar het café om bier te drinken. Pils, en het liefste veel.[ lees verder ]

Beerpairing en barbeceutips: hoe vind je een perfecte match tussen jouw bier en gerecht?

Wanneer je uit eten gaat drink je wijn. Tenminste, dat is decennialang de vuistregel geweest[ lees verder ]

Bier in blik: een blik op de toekomst!

Bier uit blik. In West-Europa en met name Nederland en België is dit jarenlang afgedaan[ lees verder ]

Come to the dark side… we have stouts & porters!

In de craftbierwereld is enorm veel aandacht voor stouts en porters. Daarom vinden wij het[ lees verder ]

Wegwijs in de IPA jungle: van IPA-hype naar NEIPA-hype

Sinds de opkomst van de craft bieren en de craftbierrevolutie zich voltrokken heeft is ook[ lees verder ]

BrewDog OverWorks; hoe een oude bierstijl weer hip wordt!

Wilde gisting op foeders, jarenlang wisten de Belgen niet beter. Het maakte de lambiek, geuze[ lees verder ]