Reserveringsformulier

Vrijdag 13 augustus na de huldiging van Harrie Lavreysen (vanaf 20.00 uur) kun je alleen terecht op basis van reservering. Café én terras zijn vol, reserveren voor 13 augustus is helaas niet meer mogelijk. Uiteraard is reserveren op andere dagen wel gewoon mogelijk.

  Reserveren

  Wij zijn blij dat we weer open zijn. Reserveren is niet verplicht. Wil je toch reserveren? Doe dit dan middels dit formulier.

  Heb je klachten? Dan vragen we je thuis te blijven tot deze over zijn.

  bierproeverij

  Wij houden van speciaal- en craftbier. Van de wereldberoemde Belgische klassiekers tot de nieuwste kneiterverse hazy NEIPA’s; je kunt ze bij ons allemaal vinden. We zijn Untappd verified venue en je vindt een bierkaart met altijd meer dan honderd verschillende bieren. Met diverse wisseltaps bieden we elke week nieuwe bieren om te ontdekken, ook voor bierkenners!

  Een bierproeverij is te reserveren van 2 tot 100 personen met of zonder bijpassende hapjes. Neem voor mogelijkheden contact met ons op zodat we altijd zorgen voor een uitdagende bierproeverij voor iedereen.

  sporthal huren

  Buiten tijden waarop de sporthal aan onze vaste huurders is verhuurd is deze vrij te huren voor sporten, kinderfeestjes en andere activiteiten.

  Neem hiervoor contact op middels bovenstaande contactgegevens of formulier.

  Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur: €36 per uur
  Maandag t/m vrijdag 17.00 – 23.00 uur: €36 per uur
  Zaterdag & zondag 08.00 – 23.00 uur: €36 per uur