Van Moll Eindhoven – al jaren een begrip als brewpub én brouwerij!

In onze eindeloze reis langs brouwerijen over de hele wereld blijven we deze keer dicht bij huis; we behandelen Van Moll uit Eindhoven! Van Moll Craftbeer is een brewpub en brouwerij aan de Keizersgracht in hartje Eindhoven.

De vijfde stad van Nederland en geen enkele brouwerij. Dat vonden ze bij Van Moll maar vreemd en vandaar dat zij in 2013 hun eigen brewpub openden in hartje Eindhoven. Oprichters Jaap Hermans en Erwin van Moll begonnen er een eigen smaaklab waar iedereen kan proeven! Iedere dag proberen ze je te verrassen met nieuwe smaken. Van Moll experimenteert. Vaak gedurfd, ‘n tikje gek, maar nooit over het randje. Naast een vaste core range maken ze vele specials.

Als je de oorsprong beheerst, begint het avontuur. Traditie, kennis, eigenwijsheid en durf in the mix. Het ideale Van Moll recept om een feestje te brouwen. Want dat zijn het, de bieren van Van Moll: smaakvolle feestjes. Toegankelijk voor iedereen. Als je durft tenminste.

Brouwerij Van Moll was in 2013 de eerste brouwerij in Eindhoven. De enthousiasme en passie van de bierbrouwers zorgt ervoor dat ieder gebrouwen bier op waarde wordt ingeschat. Op het moment dat bezoekers een heerlijk bier proeven in het bruincafé, staat een verdieping lager alweer een programma klaar om nieuwe bieren te brouwen. Dat vindt Van Moll ook erg belangrijk: de klant optimaal laten genieten van het speciaalbier, maar ook vooruitgang.

Authentieke producten voor de authentieke fijnproever. Praktisch, licht, fris, modern, maar vooral gezellig zijn de sleutelwoorden voor deze brouwerij.

We hebben altijd een wisselend assortiment van Van Moll in huis. Ontdek deze via deze link!

De brewpub is daarbij een gezellig proeflokaal waar je optimaal kunt genieten van het aanbod van Brouwerij Van Moll. Wanneer je in Eindhoven bent en zin hebt in een heerlijk bier, ga eens langs op de Keizersgracht 16A, Van Moll nodigt je uit. Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *