Taste Together: een online bierproeverij voor de horeca!

Het ziet er naar uit dat de Nederlandse horeca binnenkort acht maanden van het afgelopen jaar gesloten is geweest. Acht maanden zonder gezellige kroegpraat, pub quiz, feestje, festival en zelfs carnaval. Deze acht maanden hebben al vele horeca-ondernemers de kop gekost en ongetwijfeld zullen we nog velen volgen. Tijd voor actie, zo dacht Drankenhandel Nico Elings uit Diessen. Onder hun bezielende leiding zetten ze samen met zes brouwerijen uit diverse landen in recordtempo een online evenement op poten om alle horecaondernemers in Nederland een steuntje in de rug te geven. En hoe!

Samen met zes brouwerijen organiseren zij op zaterdag 13 maart de online bierproeverij Taste Together! Deze avondvullende happening bestaat uit een bierproeverij, muziek, quiz en vele extra’s en de opbrengst komt geheel ten goede aan de horeca! Een geweldig initiatief waar veel tijd in zit en dankzij deelname van meer dan 75 horecazaken over heel Nederland velen van zullen genieten.

In dit bericht geven we je meer informatie over dit evenement en na het lezen hopen we dat je jezelf aansluit en samen met ons op zaterdag 13 maart thuis geniet en daarbij de horeca steunt. Met elk pakket welke je via deze website koopt steun je direct café De Stap in Luyksgestel.

De bieren

Het allerbelangrijkste bij een live biertasting is natuurlijk het bier! De mannen van Elings vonden zes prachtige brouwerijen uit binnen- en buitenland bereid een uniek bier speciaal voor Taste Together aan te bieden. Dit zijn bieren welke speciaal voor het evenement gebrouwen zijn of nog nooit eerder in Nederland zijn uitgebracht!

Deelnemende brouwerijen:

In totaal krijg je 4 blikken van 44 cl, één blik van 50 cl en één flesje van 33 cl.

Het volledige programma

Behalve bier proeven kun je natuurlijk nog veel meer verwachten! Bij elk pakket zit een link naar een live stream. via deze live stream maak je dankzij filmpjes en interviews met gasten en virtuele rondleidingen kennis met de brouwerijen. We spelen een bierquiz, er is live muziek en een dj en er is een kruiswoordspel. Een hele avond van 20.00 tot 22.30 uur genieten!

Mocht je de live stream op zaterdag 13 maart niet kunnen volgen, is dit geen probleem. Bij elk pakket zit ook een beschrijving van de bieren. Het zou echter jammer zijn als je deze live stream mist. Het is een interactieve show gepresenteerd door professionele presentators en dj. Met de bierquiz kan men ook leuke prijzen winnen en tussendoor mooie korte rondleidingen bij de deelnemende brouwerijen. Al bij al een zeer interessante live stream!

Hoe doe je mee?

Je kunt het pakket rechtstreeks op onze website aanschaffen. Hiermee steun je direct café De Stap in Luyksgestel. Wij bezorgen je pakket tussen 11 en 13 maart binnen De Kempen. Mocht je deze verstuurd willen hebben, dan kunnen we dat doen vanaf 11 maart!

LET OP! Meld je tijdig aan (voor 15 februari) en ben verzekerd van een pakket. Daarna geldt op = op!

Wij hopen op jullie deelname!

    Check alle informatie via de facebook eventpagina!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *