Other Half Brewing: wereldberoemd craft beer uit Brooklyn

In onze reis langs wereldberoemde brouwerijen belanden we deze keer in Brooklyn – New York. Hier is in 2014 Other Half Brewing Company ontstaan, wat uitgroeide tot een brouwerij welke één van de meest gewilde Amerikaanse bieren maakt welke in Europa te verkrijgen zijn.

In 2014 richtten Sam Richardson, Matt Monahan en Andrew Burman Other Half Brewing Company op, een lokale brouwerij in New York City met een eenvoudige missie: bieren maken die ze wilden drinken van een bedrijf waar ze deel van uit wilden maken.

Hun visie was om een gepassioneerd team op te bouwen dat geweldige bieren brouwt – en dat met inzet en doordachtheid – om zo de “Andere Helft” van de industrie te vertegenwoordigen. Vandaag de dag brouwt Other Half bieren in hun brouwerij in Brooklyn – New York. Ook werken ze samen met andere brouwerijen in New York en de rest van de wereld om de industrie voortdurend vooruit te helpen en het brouw-ambacht verder te helpen.

Het team van Other Half gelooft dat lokale brouwerijen een belangrijke rol spelen in hun leefomgeving en daarom werken ze samen met deze andere gelijksoortige kleine lokale brouwerijen in plaatsen over het hele land en de hele wereld – maar ze keren altijd terug naar hun thuisstaat New York.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.23 is Other Half enorm goed gewaardeerd op Untappd.

Wanneer het straks weer mogelijk is en je bezoekt New York is een bezoek aan de taproom in Brooklyn een echte aanrader. Het is de kraamkamer van wereldberoemde bieren en het bezoeken waard! Tot die tijd kun je Other Half bij ons krijgen, klik hier voor het gehele assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *