Geweldige winterbieren om te delen op een koude avond

Koude temperaturen, donkere avonden… wat is er dan lekkerder dan een heerlijk vol speciaalbier op de bank of in goed gezelschap? Speciaal voor jullie zetten we de mooiste grote flessen speciaalbier op een rijtje.  Geweldige winterbieren om te delen en van te genieten!

Tripel

Het Nest uit Oud-Turnhout heeft van één van hun paradepaardjes – namelijk de SchuppenBoer tripel – een winterversie gebrouwen en deze op rumvaten laten rijpen. De SchuppenBoer Rum Barrel Aged Winter 2020 is een mooie 75 cl fles met tripel bier welke gerust heeft op rumvaten uit Belize. De rum- en houttoetsen geven extra diepgang aan dit mooi gebalanceerd, fruitig en hopbitter bier.

Quadrupel

De Van Moll Quadrophenia is een mooie quadrupel van Van Moll uit Eindhoven. Vernoemd naar een rockklassieker van The Who is dit ook een klassieker, deze quadrupel is als namelijk als een klassieke Belgische quadrupel. En hop met enkel water, mout, hop, gist en Belgische suiker is het resultaat. Hij zit in een mooie 75 cl giftbox, leuk om cadeau te geven maar natuurlijk ook prima om zelf van te genieten!

Delirium Black is een barrel aged blend van de Nocturnum en Noël welke heeft gerijpt op eiken bourbon vaten. Het resultaat is een kruidige quadrupel met tonen van vanille.

Stout & Porter

Een wereldberoemde klassieker is Fremont The Rusty Nail. Deze 65 cl fles bevat een heerlijke barrel aged stout welke beoordeeld is met een 4.51 score op Untappd! Zoals ze zelf zeggen: “een goed bier is de beoordelen door één keer te nippen, maar het is beter om helemaal zeker te zijn…”

Evil Twin Maple Syrup Bourbon Barrel Aged OFYMD is ook een grandioos bier. Een 65 cl Pina Colada stijl stout van Evil Twin Brewing uit New York, USA. Ze hebben deze 22 maanden laten rijden in Maple Sirup bourbon vaten wat een ware smaaksensatie teweegbrengt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *