Moersleutel Pastry Factory: Coconut Coffee Barley Wine

7.90

Kokosnoot, koffie en… gerstewijn? Gebrouwen met ambachtelijke koffie uit Ethiopië, verwerkt met anaerobe gisting voor unieke bosbessen-, frambozen- en gummibeertonen.

We kozen voor een gerstewijn omdat de bloemige en fruitige koffiesmaken verloren kunnen gaan in het gedurfde canvas van imperial stouts. Door de gebrande mouten te verwijderen, schijnt de koffie veel helderder. We voegden 200 kg geroosterde kokos toe om oliën te introduceren die de delicate aromamoleculen van de koffie helpen dragen, terwijl het lichte koffiezuur perfect samengaat met de kokosnoot. Gefermenteerd met Engelse gist, waardoor lichte esters worden toegevoegd die de koffie nog versterken, waardoor dit bier perfect past bij liefhebbers van ambachtelijke koffie.

Ingrediënten: water, gerstemout, rogge, tarwe, spelt, geroosterde kokosnoot, Ethiopische koffie, hop, gist.

Bekijk alle bieren van Moersleutel


Bekijk de Untappd beoordeling van dit bier

Op voorraad

Artikelnummer: B2946 Categorieën: , , Tags: , ,
Moersleutel Pastry Factory: Coconut Coffee Barley Wine
Moersleutel Pastry Factory: Coconut Coffee Barley Wine

Op voorraad