Moersleutel Pastry Factory: Hot Hot Chocolate Marshmallow

7.50

We gebruikten een gezuiverd capsaïcine-elixer om de pittigheid perfect te krijgen. Capsaïcine is de actieve stof in chilipepers die hen hun karakteristieke pittigheid geeft. Het staat wetenschappelijk bekend als 8-methyl-N-vanillyl-6-nonenamide en is voornamelijk verantwoordelijk voor de scherpte van hete pepers. Capsaïcine heeft verschillende medicinale eigenschappen, waaronder het gebruik ervan in crèmes voor pijnverlichting, omdat het werkt door substantie P af te breken, een neurotransmitter die pijnsignalen naar de hersenen stuurt.

Dan de SUPER SPECIAL cacao uit Jamaica: Donker profiel; zware chocoladebasis met lichte biscuit- en donkere fruittonen, gevolgd door kruidige, aardse, groene en eikenhouttonen.

Dit is allemaal zo serieus. We hebben de scherpe kantjes eraf gehaald met marshmallows en Mexicaanse vanille. Donkere muscovadosuiker geeft de cacao extra diepte en helpt de pittigheid te dragen.

Bekijk alle bieren van Moersleutel


Bekijk de Untappd beoordeling van dit bier

Op voorraad

Artikelnummer: B3120 Categorieën: , , Tags: , ,
Moersleutel Pastry Factory: Hot Hot Chocolate Marshmallow
Moersleutel Pastry Factory: Hot Hot Chocolate Marshmallow

Op voorraad