Luyksgestel Kermis 2022 in De Stap

Eindelijk, drie maal is scheepsrecht! In 2022 vieren we de twintigste editie van Luyksgestel Kermis in De Stap! Dat doen we met jullie én een gevuld programma! Check hieronder het programma per dag en zorg dat je er bij bent want dit wil je zeker niet wéér een jaar moeten missen!

ZATERDAG 25 JUNI – GRATIS ENTREE
10.00 uur: beachvolleybaltoernooi
20.00 uur – 03.00 uur: party met o.a. Mathew Duckers (Mathieu van Kessel) en Bjorn Verhoeven (o.a. Q-Music & JOE FM)

ZONDAG 26 JUNI – TICKETS €8
20.00 uur  – 03.00 uur: o.a. Jan Biggel, ABBA Fever, Smèrrig Diskjochies, Miss Nijhoff en Stef K.
KLIK HIER VOOR TICKETS!

MAANDAG 27 JUNI – GRATIS ENTREE
20.00 uur – 03.00 uur: Vangrail & Eddy van de Woude

Hieronder vind je het uitgebreid programma per dag en onderaan deze pagina vind je een overzicht van veel gestelde vragen!

Zaterdag 25 juni

Overdag: de twintigste editie van ons jaarlijkse beachvolleybaltoernooi! In de avond transformeren we De Stap tot de leukste (en ja, wellicht ook weer de heetste…) feesttent van De Kempen!

Behalve Bjorn Verhoeven (o.a. Q-Music en JOE FM België) draait Mathew Duckers (onze DJ van ’t eerste uur Mathieu van Kessel) een set die terug gaat naar de tijden van trance energy met dikste hits uit de 90’s en 00’s! Zorg dat je op tijd bent want zijn set begint vroeg om lekker met jullie warm te draaien voor de twintigste editie van kermis in De Stap!

Zaterdag 25 juni = gratis entree!

Zondag 26 juni

Een dikke avond vol goud, fout en stout! Met ABBA Fever (bekend van het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands), Jan Biggel en SMÈRRIG Diskjochies hebben we een volle line up welke dwars door alle muziekstijlen die je kunt bedenken gaat! Entree op zondag is €8 p.p.

KOOP JE TICKETS VOOR ZONDAG 26 JUNI

Maandag 27 juni

Op veler verzoek komen ze terug tijdens de twintigste editie van Luyksgestel Kermis in De Stap: Vangrail! Deze Friese band heeft al enkele keren op het podium in De Stap gestaan en is er klaar voor om direct na de wielerronde van Luyksgestel weer vol energie samen met jullie er tegenaan te gaan! Entree is gratis!

Repen op dinsdag 28 juni

Op kermisdinsdag 28 juni wordt er weer traditioneel gereept in Luyksgestel. Sinds enkele jaren is deze traditie in ere hersteld, dit jaar gaan we uiteraard weer op pad!

Anno 2022 repen we met ploegen met 4 personen, dit gaat op snelheid tegen andere teams voor punten. De vier ploegen met de meeste punten strijden bij het laatste café in de finale om de ‘Jan de Rijks Wisseltrofee.

Ook kan er individueel gereept worden om de ‘Gerard Vercammen Bokaal.

Voor het eerst zullen de horecaondernemers de strijd aangaan voor de nieuwe ‘Marco Verdonschot wisseltrofee.’

Naast deze bekers zullen er diverse andere prijzen te verdienen zijn.
Zorg ervoor dat je snel je ploeg van 4 personen bij elkaar hebt, vanaf 1 juni liggen bij de Luyksgestelse horecazaken inschrijfformulieren om je in te schrijven.

Inschrijven kan ook via het inschrijfformulier te vinden via onderstaande buttons.
Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 22 juni.

INSCHRIJFFORMULIER REPEN 28 JUNI REGLEMENT DEELNEMENDE GELEGENHEDEN

Veelgestelde vragen

ENTREE

Zaterdag en maandag is entree gratis. Op zondag kosten tickets €8, te krijgen via deze link. Entree kan vanaf 16 jaar, uiteraard pas alcohol vanaf 18 jaar.

PINNEN EN CASH

Pinnen is mogelijk bij de muntverkoop, maar je kunt je consumptiemunten ook gewoon cash betalen.

GARDEROBE

Die is voorzien en kost €1 per jas / tas. Liefst betaal je die contant!

FIETSENSTALLING

Ben je met de fiets? Het beste fiets je door de Hasselsestraat waar de fietsenstalling is. De ingang is op de parkeerplaats bij het voetbalveld.

FOOD

Uiteraard zijn ook de legendarische en ver in de Kempen bekende loempia’s van Dons Thai World terug! Samen met o.a. hamburgers en andere dingen zorgen zij er voor dat je geen honger hoeft te hebben!

NOG MEER VRAGEN?

Kom gewoon langs op zaterdag, zondag of maandag en ontdek het zelf…