Omwille van de avondklok hebben we besloten de quiz te verplaatsen naar vrijdag 30 april.

Doe mee met de derde editie van de Luyksgestelse Voetbalquizde online editie!

Op vrijdagavond 30 april organiseren we de derde editie van de Luyksgestelse Voetbalquiz! Door de situatie rondom covid-19 vindt deze editie online plaats middels een livestream.

Iedereen kan thuis vanuit zijn of haar huiskamer meedoen, zowel individueel als in teamverband! Door bij je aanmelding de keuze te maken voor individuele deelname of deelname in teamverband bepaal jij de moeilijkheidsgraad van de quiz én in welk klassement je meespeelt. Individuele deelnemers krijgen een blad met hints voorafgaand aan de quiz, welke men als naslagwerk kan gebruiken.

Je speelt individueel of als team binnen je gezin conform de dan geldende regels van de overheid betreffende samenkomsten, óf je kiest ervoor om op afstand met een team te overleggen en via bijvoorbeeld Teams deel te nemen. Ieder logt dan zelf in op de livestream.

De Luyksgestelse Voetbalquiz is ontworpen om bij voorkeur af te spelen op een tv, laptop, scherm van je pc of tablet. Let op: geluid aan!

Om de antwoorden in te vullen heb je een tweede digitaal device nodig. Dit kan dus een tweede laptop, tablet of een smartphone zijn waarmee je het antwoordformulier invult en instuurt.

Als dank voor je deelname bieden we je een kortingscode van 5% voor aankopen uit onze online bierwinkel. Hier kun je heerlijke bieren vinden voor jouw quizavond. Deze ontvang je na inschrijving.

inschrijven

AANMELDEN

Deelnemen

Wij steken erg veel werk in deze quiz. We vragen voor je deelname een bijdrage van €8 per deelname. Je rekent online af en na je aanmelding ontvang je van ons de gegevens zodat je vanuit huis deel kunt nemen aan onze voetbalquiz.

deelnemen

Neem je verantwoordelijkheid

Wij organiseren met alle liefde deze online quiz. Echter, nog liever organiseren we een quiz in een gevuld De Stap. We willen hier zo snel mogelijk terug naar toe. Dus neem je verantwoordelijk en doe mee maar conform de geldende maatregelen van RIVM en overheid. Houd je aan de maximaal aantal mensen welke je thuis uitnodigt, want we doen dit samen.